Het mooiste geschenk uit Heerlen!

Boek 154 Rijksmonumenten Heerlen

Ontdek de indrukwekkende geschiedenis van Heerlen met het prachtige boek: “154 Rijksmonumenten Heerlen”!

Op zoek naar een uniek cadeau?
Grijp nu je kans en bestel dit unieke naslagwerk voor slechts € 39,95!

Ontdek het nieuwe Rijksmonument!
Een gloednieuw Rijksmonument is toegevoegd aan de collectie, en we hebben ervoor gezorgd dat alle teksten up-to-date zijn. Duik in de verhalen achter deze indrukwekkende monumenten en laat je betoveren door hun architectonische pracht.

Fascinerend beeldmateriaal en boeiende beschrijvingen
Het boek bevat 140 pagina’s vol fascinerende details, prachtige beelden en boeiende beschrijvingen van de 154 Rijksmonumenten. Ontdek de stad zoals je die nog nooit eerder hebt gezien!

Eerbetoon aan belangrijke architecten
Dit boek werpt ook een spotlight op de architecten die een onschatbare bijdrage hebben geleverd aan de schoonheid van Heerlen. Leer meer over de visionaire geesten achter de monumenten en hun impact op de stad.

Kwaliteit in elk detail
Met een harde kaft en traditionele binding is dit boek niet alleen een schat aan informatie, maar ook een tastbaar kunstwerk dat je boekenplank zal verrijken.

Mis deze kans niet om een stukje Heerlense geschiedenis in handen te krijgen!

Bestel nu “154 Rijksmonumenten Heerlen” en geef het perfecte geschenk voor welke gelegenheid dan ook. Wees snel, want de oplage is beperkt!

Bestellen
De verkoopprijs bedraagt € 39.95.

Vul onder aan deze pagina het bestelformulier in en klik op bestel!

Vergeet niet om te betalen conform de aanwijzingen in de bevestigingsmail. De boeken worden na betaling op uw huisadres bezorgd, zonder extra kosten.

De Stichting Open Monumentendag Heerlen organiseert jaarlijks een evenement tijdens de landelijke Open Monumentendagen. Daarnaast zijn zij actief met het vastleggen van het Heerlens Erfgoed in boeken en op de website openmonumentendagheerlen.nl.

Stichting
Het doel van de stichting Open Monumentendag Heerlen is: “Het betrekken van burgers uit Heerlen en omgeving bij de geschiedenis van de bijzondere gebouwen in Heerlen en op die wijze het belang van Cultureel Erfgoed onder de aandacht te brengen. “Een afgeleide doelstelling is het vastleggen en beschrijven van zoveel mogelijk bijzondere Heerlense gebouwen om ons erfgoed te bewaren voor het nageslacht”, sluit de voorzitter af.

Het bestuur bestaat uit Chris Tiekstra (voorzitter), Roelof Braad (secretaris), Wim Kortekaas (penningmeester) en de leden Ton van Mastrigt en Al Kerckhoffs. 

De overige betrokken vrijwilligers zijn Kees Werkhoven, Martin van der Weerden, Michel Lemaire, Moniek Daniels, Rob Smeets, Quintly van Tilburg en Kay Golob.

    Bestelformulier "Boek 154 Rijksmonumenten Heerlen"

    Maak na het versturen van de bestelling € 39,95 over naar rekeningnummer: NL45 INGB 0009 5743 71 t.n.v. Stichting Open Monumentendag Heerlen o.v.v. Boek 154 (Mocht de naam van uw bankrekening niet overeenkomen met de naam in het formulier, vermeld deze dan ook hier). Het boek wordt na betaling op uw huisadres bezorgd, zonder extra kosten.

    *verplicht