Loading...

Boek 154 Rijksmonumenten Heerlen

Bestel het boek nu!

Eerder verscheen een prachtig boek met daarin beeldmateriaal en beschrijvingen van ruim 150 karakteristieke panden in de stad Heerlen. Daarvoor was er al een boek verschenen met de 153 Rijksmonumenten in Heerlen.

Inmiddels is er een nieuw Rijksmonument bijgekomen en zijn de teksten up-to-date gemaakt. Reden om een prachtig nieuw boek te maken. 

In het boek worden de 154 Rijksmonumenten van Heerlen beschreven en getoond en wordt een aantal architecten onder de aandacht gebracht die van belang zijn geweest voor Heerlen. Dit prachtige boek bestaat uit 140 pagina’s binnenwerk, een harde kaft en is traditioneel gebonden. 

De kwaliteit van dit nieuwe boek is wederom van hetzelfde, hoge niveau als eerdere uitgaven van de Stichting Open Monumentendag Heerlen. Met heldere teksten en prachtige foto’s.

Bestellen
De verkoopprijs bedraagt € 39.95.

Vul onder aan deze pagina het bestelformulier in en klik op bestel!

Vergeet niet om te betalen conform de aanwijzingen in de bevestigingsmail. De boeken worden na betaling op uw huisadres bezorgd, zonder extra kosten.

De Stichting Open Monumentendag Heerlen organiseert jaarlijks een evenement tijdens de landelijke Open Monumentendagen. Daarnaast zijn zij actief met het vastleggen van het Heerlens Erfgoed in boeken en op de website openmonumentendagheerlen.nl.

Stichting

Het doel van de stichting Open Monumentendag Heerlen is: “Het betrekken van burgers uit Heerlen en omgeving bij de geschiedenis van de bijzondere gebouwen in Heerlen en op die wijze het belang van Cultureel Erfgoed onder de aandacht te brengen. “Een afgeleide doelstelling is het vastleggen en beschrijven van zoveel mogelijk bijzondere Heerlense gebouwen om ons erfgoed te bewaren voor het nageslacht”, sluit de voorzitter af.

Het bestuur bestaat uit Chris Tiekstra (voorzitter), Roelof Braad (secretaris), Wim Kortekaas (penningmeester) en de leden Ton van Mastrigt en Al Kerckhoffs. 

De overige betrokken vrijwilligers zijn Kees Werkhoven, Martin van der Weerden, Michel Lemaire, Moniek Daniels, Rob Smeets, Quintly van Tilburg en Kay Golob.

Kijk voor alle informatie over de stichting en over de Open Monumentendag Heerlen op onze website

    Bestelformulier "Boek 154 Rijksmonumenten Heerlen"

    Maak na het versturen van de bestelling € 39,95 over naar rekeningnummer: NL45 INGB 0009 5743 71 t.n.v. Stichting Open Monumentendag Heerlen o.v.v. Boek 154 (Mocht de naam van uw bankrekening niet overeenkomen met de naam in het formulier, vermeld deze dan ook hier). Het boek wordt na betaling op uw huisadres bezorgd, zonder extra kosten.

    *verplicht